[b]Imię: Rafał
Nick: [/b]Cookie_Monster
[b]Ile masz lat?: [/b]32
[b]Coś o sobie?: [/b]Jagus mi kazał przyjść, bo sobie beze mnie nie radzi.
[b]Ile masz godzin w armie?: [/b]A Operation Flashpoint też się liczy? W A3 pokazuje 700, ale kłamie, w A2 1000, ale tym bardziej kłamie, bo podstawkę miałem jeszcze na płycie CD! NIe tam jakieś Steamy... Z tego względu czas w pierwszej Armie również jest niepoliczalny.
[b]Dlaczego my?: [/b] Z RP w nazwie może być cacy. Tak sobie pomyślałem.
[b]Kto cie polecił?: [/b]Mnie polecił? Czy mi polecił? Bo mnie to chyba nikt nie poleci... A mi polecił Jagus chyba?
[b]Znajomość Roleplay'u 1-10:[/b] Umiem grać RP po rusku.
[b]Czy umiesz posługiwać się zeusem/edenE:[/b] Nie
[b]Czy miałeś kiedyś styczność z milsimem: T[/b]ak, kilka lat bujałem się z międzynarodowym klanem Elite Warriors (obecnie NSA, jeden z nielicznych żywych jeszcze serwerów w A2, kolaboracja przy UNSUNG, jak odeszliśmy, przestał być grywalny.) No i ta, no... Armatka, czy jakoś tak. A teraz TiTs. Miało być tylko TAK/NIE, więc piszę.
Imię: Rafał
Nick: Cookie_Monster
Ile masz lat?: 32
Coś o sobie?: Jagus mi kazał przyjść, bo sobie beze mnie nie radzi.
Ile masz godzin w armie?: A Operation Flashpoint też się liczy? W A3 pokazuje 700, ale kłamie, w A2 1000, ale tym bardziej kłamie, bo podstawkę miałem jeszcze na płycie CD! NIe tam jakieś Steamy... Z tego względu czas w pierwszej Armie również jest niepoliczalny.
Dlaczego my?: Z RP w nazwie może być cacy. Tak sobie pomyślałem.
Kto cie polecił?: Mnie polecił? Czy mi polecił? Bo mnie to chyba nikt nie poleci... A mi polecił Jagus chyba?
Znajomość Roleplay'u 1-10: Umiem grać RP po rusku.
Czy umiesz posługiwać się zeusem/edenE: Nie
Czy miałeś kiedyś styczność z milsimem: Tak, kilka lat bujałem się z międzynarodowym klanem Elite Warriors (obecnie NSA, jeden z nielicznych żywych jeszcze serwerów w A2, kolaboracja przy UNSUNG, jak odeszliśmy, przestał być grywalny.) No i ta, no... Armatka, czy jakoś tak. A teraz TiTs. Miało być tylko TAK/NIE, więc piszę.